Afslanken buik

Er zijn 2 soorten buikvet namelijk; onderhuids vet (dat áán je buik zit), en orgaanvet (dat ín je buik zit). Onderhuids vet bevindt zich tussen je huid en je spieren. Wanneer je het vastpakt voelt het zacht aan. Orgaanvet daarentegen, bevindt zich rondom je organen zoals het hart, de lever, de longen en de maag. Deze geeft bescherming, maar verhoogt ook de kans op ontstekingen en ziektes. Orgaanvet zie je niet van buiten af. Maar als je een zichtbaar buikje hebt, is dat een teken dat er behalve op de buik, waarschijnlijk ook rond de organen te veel vet zit.

Afslanken rondom de buik heeft altijd te maken met voeding. Natuurlijk zijn er personen die meer aanleg hebben voor vet opslag rondom de buikstreek. Helaas kun je niet plaatselijk vet verbranden. Als je je buikje wilt verliezen, moet je dus je hele lichaam aanpakken! Dat doe je door meer te bewegen en een gezond eetschema te volgen.

Wanneer je gezond wilt afvallen of aankomen, raden wij je aan om onze gratis online cursus te volgen. Weten waar je mee bezig bent en de juiste kennis vergaren, is de beste en enige manier om blijvend af te vallen zonder jojo-effect. Klik in het menu of hieronder op Cursus Gezond Gewicht om direct te beginnen met de gratis cursus.

Advertentie